Sevdiğine Güzel Sözler ve Mesajlar

Sevdiğine Güzel Sözler ve Mesajlar


Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... Nice sevgililer günlerine minik bebeğim.

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var... Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm... Sevgililer günün kutlu olsun!

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum.
Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

Sevginin olduğu yerde güneş batmazmış. Güneşimiz hiç batmasın.
Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin...
Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!

En imkânsız hayalimdi, sabah seninle uyanmak.
Ömrümün sonuna kadar seninle yaşamak. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe!
Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle…
Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun!

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun!

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum.
Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sana bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var… Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sen dünyaya sürgün bir meleksen ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin... Sevgililer günün kutlu olsun

Hayatıma sensiz bir gün asla gelmemeli ve olsaydı bile, bunun hayatımın son günü olması isterdim. SENİ ÇOK SEVİYORUM… Sevgililer Günün Kutlu olsun aşkım.

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına.
Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!..
Sevgililer Günü kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum.

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana!
Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana.

Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Sevgililer Günü ile ilgili aramalar sevgililer günü hediyesi erkek  sevgililer günü hediyesi bayan için  sevgililer günü hediye fikirleri  sevgililer günü hediyesi erkek için ne alınır  sevgililer günü hediyesi erkek için fikirler  sevgililer günü hediyesi bayan için ne alınır  sevgililer günü fikirleri  eşime sevgililer günü hediyesi Sevdiğine Güzel Sözler ve Mesajlar ile ilgili aramalar sevgiliye güzel sözler uzun  sevgiliye güzel sözler kısa  sevgiliye etkileyici sözler  sevgiliye güzel sözler   sevgiliye güzel mesajlar  erkek sevgiliye güzel sözler  canından çok sevdiğine güzel sözler  sevgiliye güzel sözler tumblr
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar