Evlilik Tebrik Mesajları Sitesi

Evlilik Tebrik Mesajları Sitesi

Birbirine aşkla bağlı, en çok yakışan ve çok seven iki güzel insan, aşkınızı evlilikle taçlandırdığınız için sizi gönülden tebrik ederim. Yeni hayatınıza adım attığınız bugünde huzur, mutluluk, aşk ve sevgi yakanızı hiç bırakmasın. Ömür boyu mutluluklar dilerim.

Birbirine delicesine seven bu iki aşığa da evlilik yakışırdı. Yeni yuvanızda çok ama çok mutlu olun, aşkınızın meyveleri ile mutluluğunuza mutluluk katın inşallah. Her şey gönlünüzce olsun.
Elleriniz sonsuza dek hiç ayrılmasın evliliğiniz kutlu olsun.

Sizler bu dünyada ruh eşlerinin bulabilen nadir insanlardansınız. Birbirine baktığında ne anlatmak istediğini anlayanlardansınız. Şimdi ise bu eşsiz sevgiyi evlilik ile noktalandırıyorsunuz.
Dünya evine girdiğiniz bu mutlu günde yanınızda olmaktan, mutluluğunuzu paylaşmaktan ve gözlerinizdeki o büyük aşkı görmekten dolayı bizlerde çok mutluyuz. Yeni hayatınızda mutluluklar dileriz. Aşkınızın her gün artarak devam etmesi dileklerimle sizi gönülden tebrik ederim.

Benim canım arkadaşım, gelin olduğun bu günde yine senin yanındayım. Gözlerindeki yaş bu sefer mutluluktan sonunda gönlünün efendisine kavuşuyorsun. Diliyorum bu güzel günde her şey senin gibi çok güzel olur. Evliliğiniz uzun ve her gün aşkla geçsin. Aşkınızın meyveleri ile sevginiz katlanarak artsın. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın. Uzun yıllar boyu sevgi ile devam edecek evliliğinizi kutlarım.

Evlilik bir güneş gibidir aslında, bakmasını bilene. Birbirinize aşkla, sevgiyle ve sadakatle baktığınız sürece karanlık hep sizden uzakta kalacaktır.  Yüreği aşk ve sevgiyle dolu olan bu iki güzel insanın bu özel gününü gönülden tebrik ederim. Evliliğiniz kutlu olsun. Huzur yakanızı hiç bırakmasın.

Yıllar su gibi akıp geçerken insanın en çok aradığı bir hayat arkadaşıdır. Her gününüz aşkla, muhabbetle ve sevgiyle geçsin inşallah. Uzun yıllar bir yastıkta iki tatlı huysuz yaşılar olmanızı dilerim. Dünya evine girdiğini bugünde mutluluğunuzu paylaşmak için yanınızdayım.
Gözlerinizdeki ışıltı hiç sönmesin. Çok mutlu olmanızı diler evliliğinizi tebrik ederim.

Bir ömür boyu mutlu olun, aşkınız size son nefesinize kadar eşlik etsin. Elleriniz hiç ayrılmasın, zorluklar karşısında sevginiz ayakta tutsun sizi. Çocuklarınız olsun gönlünüze göre, Allah hiç aratmasın. Bu mutlu gününüzde yanınızda olamasam da kalbim sizinle.
Çok mutlu olmanızı dilerim dünya evinde.

Hayat acısıyla, tatlısıyla, mutluluk ve hüzünle doludur. Önemli olan her anda hep birlikte, hep güçlü ve hep birbirine bağlı olmaktır. Aşkınız ve sevginiz her an sizinle olsun, ellerinizi hiçbir güç ayıramasın. Evlilik sadece bir imza değildir, önemli olan kalbe atılan aşk imzasıdır.
Her gün çok ama çok mutlu olmanız dileğimle, sizi gönülden tebrik ediyorum.

Hayatınız boyunca çok mutlu, çok huzurlu ve aşk dolu günler geçirmeniz dileğimle.
Evlilik sizin gibi yüreği güzel iki insana elbette çok yakışır. Elleriniz sonsuza dek hiç ayrılmasın.
Ömrünüz boyunca mutlu olmanızı dilerim.

Hayat yolunda birçok zorluk çıkar insanın karşısına ama elini tutan bir sevdiği varsa hiçbir zorluk önünde duramaz. Birbirini çok seven siz iki gözlü güzel arkadaşım, dilerim ki dünya evine adım attığınız bu günde her güne aşkla uyanın. Gözleriniz birbirinden başka herkese kör olsun.
Sevginiz tüm zorlukların önünde bir dağ gibi dursun. Aşkınız meyveleri sevginize kanıt olsun.
Evliliğinizi kutlar size ömür boyunca sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.

Evlilik herkesin harcı değildir. Çünkü ölene kadar sonsuz aşk ve sevgi gerektirir.
Sizin aşkınız sonsuza dek sürecek nadir aşklardan. Gözlerinizden okunan sevginizin evlilikle birlikte daha çok pekişmesini dilerim. Kalbiniz her gün aşkla birbiriniz için çarpsın.
Hayat yolunda hep mutlu olun, evliliğiniz kutlu olsun.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Düğün Davetiyeleri Düğün Davetiyesi Fiyatları En Güzel Davetiye Sözleri En Ucuz Düğün Davetiyeleri Kına Davetiyesi Davetiye Modelleri Düğün Davetiyesi Özel Tasarım Davetiyeler Nişan Davetiyeleri Nikah Davetiyeleri Sünnet Davetiyeleri Kına Kartları Koleksiyonlar İndirimdekiler En İyiler Vintage & Avangard Davetiyeler Gelin Buketleri Masa Kartları Hediyeler QR Kodlu Davetiyeler Video Davetiye Davetiye Zarfları Teşekkür ve Masa Cevap Çağrı Kartları Kaligrafi Kişiye Özel
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar