Göğüsler Hakkında Bilinmeyenler

Göğüsler Hakkında Bilinmeyenler!

Bazen kadınların seçtikleri küçük dekolteli giysilerden gördüğümüz ve devamı merak ettiğimiz bölümlerdir. Bazen de derin dekoltelerle erkekleri cezbeden ve davet eden türdendir.
Ancak erkekler bu kadar ilgili olmalarına rağmen, göğüslerinin kadınlar için ne ifade ettiğini bilmezler.

Amerikan Indiana Üniversitesi'nden Dr. Debby Herbennick ve ekibinin yaptığı araştırmalar yıllarca göğüsler hakkında düşünülen gerçekleri açığa çıkarıyor. Araştırma sonucundan göğüslerin çoğu erkeğin düşündüğünden çok daha fazla şeyi simgelediği ve kadınların erkeklere karşı tavrını değiştirmelerinde önemli bir rol oynadığını gösteriyor.

Kadınlar Erkekleri Bu Konuda Nasıl Görüyor?

Ankete katılan kadınların 1/3 ‘ü erkeklerin göğüs hayranlığının zararsız olduğunu düşünüyor. %70’lik kısım ise çoğu erkeğin göğüsler konusunda takıntılı olduğunu savunuyor. Araştırmayı değerlendiren doktorlar kadınların göğüslerinin kendilerine güven verdiğini belirtiyor. Ankete katılan bir kadın “ Kendimi güçlü hissetmemi sağlıyorlar. Mutlaka göğüslerimi bir erkeğe davetiye ya da gözünün önündeki bir obje olarak görmüyorum,” diyerek bu tespiti doğrular nitelikte konuştu. Kadınları rahatsız etmeyecek davranışlar sergilemek bu konuda gerçekten çok önemli. Özel hayatınızda ne kadar yakın olursanız olun toplum içerisinde her zaman kibar ve nazik davranmalısınız. Bir kadının ruhunu okşayacak tavırlar her zaman daha etkili olacaktır.

Çoğu Kadın Göğüslerini Erkeklerden Daha Çok Sever

Araştırmaya katılan kadınların büyük bölümü göğüslerini süslü aksesuarlar ve vücutlarındaki diğer bölgelerden üstün tutarak kadınlıklarının sembolü olduğunu savunuyor.

Kadınların göğüsleri sadece cinsellik unsuru değil elbette. Aynı zamanda anneliğin temsilcisi de olan göğüsler tam bir mucize! Göz önünde olduklarında ise tercih edilme sebepleri arasında bulunuyorlar.

Kadınlar Her Zaman Aynı Düşünmez

Kadınlar büyüdükçe göğüsleriyle alakalı hisleri de değişir. Bir zamanlar cinsellik olarak görürken zamanla annelik içgüdüleri de işin içine girmeye başlar. Genç kızlarda göğüslerin ilk belirginleşmeye başladığı dönemler ise biraz sıkıntılıdır. Hormonların da etkisiyle kendilerini fazla beğenmezler. Ancak zaman geçtikçe vücudunu ve özellikle göğüslerini seven ve herkesten önce kendi beğenen bireyler olurlar.

Kadınlar yetişkinlik dönemi boyunca 6 kez sütyen bedenlerini değiştirler.
Aylık periyotlar, doğum kontrol hapları, kilo değişiklikleri, hamilelik ve emzirme göğüslerin bedenini, şeklini ve kadınlara verdiği hisleri değiştirir.

Göğüslerin Asıl İfade Ettikleri

Sevgilinizle televizyon izlerken onun göğsüne yatmayı deneyin.
Sadece cinsel çağrışımları değil, bu ona kadın olduğunu hissettirecektir. Sizin gözünüzde farklı bir yeri olduğunu anlayacak ve size güvenecektir. Ona dekolte giydiğinde iltifat ederken doğru bir üslup seçmeye özen gösterin. Kendisine güvenen kadın size daha yakın hisler besleyecektir. Sizinle baş başa olmaktan çekinmemesini sağlamalısınız. Kadınlar en ufak ayrıntılara önem veren varlıklardır. Ona sarılırken bile onu şekilde sardığınız çok önemlidir. Kendini güvende hissetmezse ilişkinizde sorunlar yaşanacaktır.

Kısacası, kadınlar için duygusal anlamda çok fazla şey ifade eder.
Ve eğer eşinizin sizinle mutlu olmasını istiyorsanız veya yeni tanıştığınız ve hoşlandığınız bir bayanla yakın bir ilişki kurmak istiyorsanız, öncelikli olarak kendini güvende hissetmesini sağlayın.
İşte o zaman her şey çok daha güzel olacaktır!

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Göğüsler Hakkında Bilinmeyenler ile ilgili aramalar gögüs emilince büyür mü  cinsellikte memenin önemi  ilişkiden sonra gögüs büyürmü  erkekler nasıl memeden hoşlanır  kadın göğsü kaç kilo  ellemeyle gögüs büyürmü  memenin sonradan büyümesinin nedenleri  gögüs ne zaman büyür
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar