Tebrik Kutlama Mesajları Haberleri

İnancının en büyük zaferi olan başarılarının daimi, yanaklarından süzülen her damla yaşın sebebiyse mutluluk olması dileğiyle…

İlk işinin heyecanı hiçbirine benzemez. Üstesinden başarı ile geleceğinden eminim. İş hayatın boyunca aynı heyecan ve heves ile çalışmaya devam etmeni diliyorum güzel kızım, ailen seninle gurur duyuyor.

Ufak bir çocukken bile yönetici olabileceğini biliyordum. Grubu domine eden ve her zaman bizi yönlendiren bir kişiydin. Seninle birlikte çalışacak insanlara şansını bir dönem ben de yakalamak isterim. Yeni işinde mutlu olup başarı basamaklarını bir bir çıkman dileğiyle.”

Nikahtan önce bulutlarda uçanlar nikahtan sonra paraşütsüz yere inerler” derler; ama siz birbirinizi ömür boyu kollayın. Tebrikler!

Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dileriz. Yaşamınız boyunca güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Omur boyu mutluluklar dilerim?

Senelerce yılmadan devam ettiğiniz, birbirinizi kırıp dökmeden birbirinizi sevdiğiniz ve evliliğe karar kıldığınız bu güzel birlikteliğinizin bozulmamasını temenni ediyor ve sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bir yastıkta kocayın.

Sadece para için değil, tutkuyla seve seve çalışacağın bir iş olmasını umuyor, hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum.

Dokuz ay çekilen çile sona erdi nihayet. Çok zorlu bir hamileliğin ardında, minik bebeğinizi elinize almak kısmet oldu. İnşallah emeklediği, yürüdüğü ve koşarak size geldiği günleri de görmek nasip olur. Tebrik ediyorum canlarım.

Bu işi şans eseri değil başarın ile buldun. Kaderinde yazılı olan bu başarını çok daha iyi yerlere götürmen dileği ile nice mutlu iş hayatına.

Yeni işinin sana ve ekip arkadaşlarına hayırlı olmasını diliyorum. Zira başları biraz belada! Şaka bir yana senin gibi harika bir ekip arkadaşı kazandıkları için çok şanslılar. Umarım farkındadırlar…

Eylem olmadan vizyon belirlemek, başarı yerine başarısızlıklar getirir. Vizyonu olmayanın yapacağı eylemler ise, boş yere vakit geçirmektir. Eğer ki eyleme dayalı bir vizyona sahip isen, dünyayı bile değiştirecek güç ve kudreti kendinde bulabilirsin. Disiplinli bir çalışma ile elde ettiğin başarını tebrik eder, yeni başarılara ulaşmanı dilerim.

Başarı ve azim ile kat ettiğin bu yolda önüne çıkan bu işte mutlu olmanı temenni ediyorum. Her şey senin için güzel olacak. Başarılarının devamını diliyorum.

Bir insanı işinde yücelten başarısı ve azmidir. Bunların ikisi de sende var ve çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Başarılar yeni iş hayatında mutluluklar dilerim.

Bu zamana kadar hangi işe el attıysan, hep başarılı oldun ve o işi en iyi şekilde yaptın. Yeni işinin de kolaylıkla üstesinden geleceğine inanıyor ve başarılı olmanı diliyorum.

iş tebrik mesajları
Birbirinize hep gülen gözlerle bakmanızı dilerim. El ele geçirdiğiniz gün sayıları sonsuz olsun ve mutluluğunuz hiçbir şekilde bozulmasın. Allah’tan mutluluk huzur ve sağlık diliyorum. Tebrikler.

Zaman çok kısa, yasam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Mutluluklar.
Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Kutlama Mesajlari haberleri ile ilgili aramalar tebrik mesajları  başarı tebrik sözleri  nişan tebrik mesajları  mesleki başarı tebrik mesajları  iş tebrik mesajları  başarı tebrik mesajları kısa  yeni görev kutlama mesajları  meslek kutlama mesajları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar