En Güzel Öğretmenler Günü Mesajları

En Güzel Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları


Yeryüzünde öğretmenlikten daha şerefli bir meslek tanımıyorum.(Diyojen)

Öğretmen, öğrencilerinin üzerine titreyendir. Gömleğimizin düğmesi açılınca eliyle kapatan, alnımız terleyince mendiliyle kurulayan, ayağımıza tas dokunsa bizden önce üzülendir. 
Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır. (Mustafa Kemal Atatürk). Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Dünyada her şeye değer biçilebilir, ama öğretmenin eserine değer biçilemez. 
Çünkü onun eseri her şeydir ve hem de hiçbir şeydir. (Socrates)

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her turlu fedakârlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler Günü Sözleri, Öğretmenler Günü Mesajları Öğretmen Kutlama Mesajları Öğretmenlere Özel Mesajlar En güzel Öğretmenler Günü mesajları ve sözleri Öğretmenler Günü Mesajları Haberleri Son Dakika Güncel Öğretmenler Günü mesajları Resimli 24 Kasım Öğretmenler Resimli Öğretmenler Günü Mesajları ve Sözleri Öğretmenler Günü Tebrik Mesajları, 24 Kasım Kutlama Mesajları

Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren odur hep geleceğe güvenle gülümseyen. 
Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan. Odur eli öpülen, odur fedakar insan. 
Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Öğretmenlik mesleklerin en az kazanç getireni, fakat insanı en çok ödüllendirendir. 
Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Yeter derecede eğitime sahip olmalısın ki, çevrende insanları gereğinden büyük görmeyesin; fakat bilgeliği sağlayacak kadar da eğitimin olmalı ki, onları küçük görmeyesin. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. 
Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

“Güzel ülkemizin insanlarını özveri ile yetiştiren öğretmenlerimiz siz her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.”

Öğretmenler Günü Sözleri, Öğretmenler Günü Mesajları Öğretmen Kutlama Mesajları Öğretmenlere Özel Mesajlar‎ En güzel Öğretmenler Günü mesajları ve sözleri Öğretmenler Günü Mesajları Haberleri Son Dakika Güncel Öğretmenler Günü mesajları Resimli 24 Kasım Öğretmenler Resimli Öğretmenler Günü Mesajları ve Sözleri Öğretmenler Günü Tebrik Mesajları, 24 Kasım Kutlama Mesajları
En Güzel Öğretmenler Günü Mesajları
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Paylaş:  

Yorumlar