Başkasının WhatsApp Mesajlarını Okuma Nasıl Yapılır?

Başkasının WhatsApp Mesajlarını Okuma Nasıl Yapılır?


Gizlice ve kodsuz olarak başkasının WhatsApp mesajlarını okuma konusunda kesin işe yarayan programlar ile karşınızdayız. Uzaktan başkasının WhatsApp mesajlarına erişim isteği 2020 yılında da pek çok kişinin merak ettiği bir konu haline gelmiştir. Günümüzde piyasaya sunulan mSpy gibi kaliteli casus yazılımları sayesinde başkasının WhatsApp gibi anlık sohbet uygulamalarında hedeflenen kişilerin yaptığı her türlü paylaşım ve konuşmalarına kodsuz olarak gizlice erişim sağlanabilmektedir.

Başkasının WhatsApp mesajlarını okumak mümkün mü?
Herhangi bir program kullanmadan karşı tarafın telefonuna gelen WhatsApp mesaj detaylarına telefona fiziksel erişim olmadan okumak maalesef mümkün olmamaktadır. Casus yazılımlar sayesinde başkasının WhatsApp’ına uzaktan erişim sağlayarak bu mümkün olmaktadır. Kodsuz WhatsApp takip işinin hilesi aslında uzaktan erişim programı kullanmaktır.

Hem ücretli hem de ücretsiz yazılımlar sayesinde başkasının telefonundaki WhatsApp mesajlarına erişme konusunda aklınızda soru işareti kalmayacak. Daha çok sevgilinin ya da eşin WhatsApp detaylarına ulaşmak için kullanılsa da aslında bu yazılımlar ebeveynler tarafınan çocukların takibinde ve profesyoneller tarafından da personelin kontrolünde kullanılmaktadır.

Başkasının WhatsApp mesajları nasıl okunur?
QR kod ile WhatsApp Web üzerinden, Google Drive yedekleme ve diğer telefon takip programları ile başkasının WhatsApp mesajlarını okuyabilirsiniz.

Kullanılan bu ücretli ve ücretsiz yöntemlerin neredeyse hepsinde hedef telefondan WhatsApp mesajlarının okunduğu anlaşılabilmektedir. O yüzden öncelikle tüm bu yöntemleri açıklayacağız ve ardından hangilerinin kanıt bırakıp bırakmadığı konusunda da uyarılar yapacağız.

QR kod ile başkasının WhatsApp mesajlarını okumak
Bilgisayarınızdan ya da telefonunuzdan web.whatsapp.com adresine gidiniz.
Mesajlarını okumak istediğiniz telefonda WhatsApp uygulamasını açın.
Sağ üstteki seçenekten WhatsApp Web sekmesine tıklayın.
Telefondan QR kodunu WhatsApp Web uygulamasına okutunuz.
Artık QR kod ile başkasının WhatsApp mesajlarını okuyabilirsiniz.

Uyarı: Telefon sahibi WhatsApp Web kısmını ziyaret ettiğinde mesajlarının okunduğunu ve geçmişte giriş yapılan cihazları görebildiğinden bu yöntemi önermiyoruz.

Google Drive ile başkasının WhatsApp mesajlarını okumak
Hedef telefonda WhatsApp uygulamasında Ayarlar kısmına gidiniz.
Ardından Sohbet > Sohbet yedeği kısmına gidiniz.
Açılan ekranda Google Drive’a yedekle kısmını göreceksiniz.
Yedekleme sıklığını seçin ve Google hesabını seçerek yedekleme başlatın.
Ardından ilgili Google hesabından drive.google.com adresini ziyaret edin.
Artık Google Drive yedekleme ile başkasının WhatsApp mesajlarını okuyabilirsiniz.

Uyarı: Telefon kullanıcısı Sohbet yedekleme kısmını ziyaret ettiğinde hangi Google Drive hesabına yedekleme yapıldığını ve en son ne zaman yedekleme olduğunu görebildiğinden bu yöntemi önermiyoruz.

Whatscan for Whatsapp Web uygulaması
Bu uygulama ile Android kullanan istediğiniz kişinin WhatsApp hesabını web WhatsApp uygulamasına QR kodla uzaktan erişebiliyorsunuz, fakat bu yaptığınız işlem WhatsApp ayarlar kısmına bakıldığında hemen anlaşılacaktır. Çıkış yapıldığında ise erişiminiz ortadan kalkacaktır. O yüzden bu uygulamayı kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Başkasının mesajlarını okumak isterken yakalanmak istemezsiniz değil mi?

Highster Mobile takip yazılımı
Bu yazılım aşağıda detaylarını vereceğimiz mSpy yazılımı ile benzer işlevleri görüyor, fakat Türkçe dil desteği ve teknik destek alabileceğiniz müşteri hizmetleri olmadığından dolayı bu uygulamayı önermiyoruz.

FlexiSpy casus yazılımı
Bu yazılım ile uzaktan istediğiniz kişinin telefonuna erişip karşı tarafın WhatsApp mesajlarını görme ve incelemekle kalmıyorsunuz, tüm arama ve mesaj detaylarına hızlıca erişebiliyorsunuz. Fakat fiyat ve kullanım kolaylığı açısından biz FlexiSpy yerine aşağıda anlatımını yapacağımız aynı işlevleri daha gelişmiş özelliklerle sunan mSpy yazılımını öneriyoruz.

mSpy Telefon Takip Programı
Sektörün en gelişmiş casus yazılımı olan iPhone dahil, iOS ve Android tüm platformlarda çalışan mSpy WhatsApp takip yazılımı ile başkasının WhatsApp mesajlarına ulaşma, fotoğraf ve videolar da dahil olmak üzere tüm sohbet detaylarına ulaşılabilmektedir.

Hedef telefonda oldukça gizli bir şekilde çalışan ve bu özelliği ile karşı telefonlarda hiçbir şekilde fark edilemeyen “mSpy” başkasının WhatsApp mesajlarını nasıl okurum sorusunun cevabını bulabileceğiniz bir yazılımdır.

2011 yılında faaliyetlerine başlayan ve o günden bu yana milyarlarca kişiye hizmet vermiş olan casus yazılım mSpy ile başkalarının WhatsApp görüşmelerinin kayıtları alınabilmekte ve böylece takip edilen hedef kişinin kimlerle, hangi saatlerde WhatsApp mesajlarında neler konuştuklarını harfiyen görebilmektedir. Kurulum işlemi oldukça basit birkaç adımdan oluşan, hedef cihazlara kolayca yüklenebilen mSpy ile başkasının WhatsApp mesajlarını görmek mümkündür.

Piyasada yer alan çeşitli WhatsApp mesajlarını okuma apk, uygulama ya da wtakip gibi siteler aslında sadece son görülme, yazışma anları, çevrimiçi durumları gibi sizin zaten görebildiğiniz detayları raporlamak dışında size başka bir veri vermez, o yüzden telefon takip uygulamaları arasında en iyi program olan mSpy’ı kullanmanızı öneriyoruz.

Bir başkası benim whatsapp mesajlarımı okuyabilir mi, Whatsapp Yazışmalarını Başkası Görebilir Mi?, Whatsapp Hesabına Bir Başkası Erişebilir Mi?, Birisi Whatsapp Yazışmalarımı Gizlice Okuyabilirmi, WhatsApp mesajlarımı başkasının görmesini engelleme,
Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
whatsapp üzerinden bilgilerimize ulaşılır bizi takip edebilirlermi, başka telefonun whatsapp konuşmalarına erişmek, başkasının whatsapp ına girmek, başkasının whatsapp konuşmalarını nasıl görürüm, başkasının whatsapp mesajları nasıl okunur, sevgilinin whatsapp mesajlarını okuma, whatsapp casus, whatsapp decrypt, whatsapp yazışmaları güvenli mi, whatsapp yazışmalarını başkası görebilir mi, WhatsApp mesajlarımı başkasının görmesini engelleme,  Bir başkası benim whatsapp mesajlarımı okuyabilir mi,  Whatsapp konuşmaları polis tarafından okunabiliyor mu,  Normal mesajlarımı başkası okuyabilir mi,  Whatsapp Mesajlarımın okunmasını nasıl engellerim,  Whatsapp Konuşmalarına ulaşılabilir mi,  WhatsApp hesabıma başkası giriyor,  Başkasının WhatsApp mesajlarını Okuma,
Başkasının WhatsApp Mesajlarını Okuma Nasıl Yapılır?
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar