Telifsiz Görseller İçin En İyi Stok Fotoğraf Siteleri

Telifsiz Resim Nasıl Bulunur? Telifsiz Resim Siteleri


1. Free Images/Telifsiz Görseller
Free Images, özenle sınıflandırılmış ve etiketlenmiş geniş fotoğraf koleksiyonu ile en iyi ücretsiz stok görseller bulabileceğiniz sitelerden biridir. Bu sitede istediğiniz fotoğrafı bulmak gayet kolay; Görselleri kategorilere göre tarayabilir veya arama özelliğini kullanabilirsiniz.

2. Burst
Burst, Shopify’ın girişimciler için hazırladığı ücretsiz bir stok fotoğraf platformudur. Görseller hem ücretsiz hem de telifsizdir. Burst, şık bir arayüz ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli görüntüler ve kategoriler sunar.

3. Pixabay Ücretsiz Stok Görseller
Pixabay, telifsiz CC-0 lisanslı görselleri bulmak için popüler bir destinasyondur.
Kategori ve etiketlere ayrılmış geniş bir resim koleksiyonu sunar.

4. Picspree
Getty Images tarafından desteklenen Picspree, tamamen telifsiz yüksek kaliteli stok fotoğraflarından oluşan geniş bir seçim yelpazesi sunar.

 5. Vintage Stok Photos/Telifsiz Görseller
Daha önce ücretliyken, artık ücretsiz bir stok görsel sitesi olan  Vintage, son derece kaliteli ve telif hakkı içermeyen görüntü yelpazesine sahiptir. Özellikle eski fotoğraflar arıyorsanız, bu stok fotoğraf sitesi tam size göre!

6. FoodiesFeed
Foodies Feed, yüksek çözünürlükte binlerce güzel gerçekçi ücretsiz gıda-yemek vb. görsel sunar. Yemek blogcuları için mükemmel bir ücretsiz fotoğraf sitesi diyebiliriz.

7. Pexels
Pexels, Creative Commons lisansı altında yüksek kaliteli ücretsiz fotoğraf indirme siteleri arasındadır ve oldukça popülerdir. Görselleri atıfta bulunmadan hem ticari hem de kişisel kullanım için değerlendirebilirsiniz.

8. Styled Stok
StyleStock, kadın girişimciler için ücretsiz kadınsı stok fotoğraflar
StyleStock, kadın girişimciler için ücretsiz kadınsı stok fotoğraflar sunar.
Koleksiyon, ticari ve kişisel çalışmalarınız için tamamen ücretsizdir.

9. Unsplash
Unsplash, tasarım hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye adanmış bir çevrimiçi pazarlama ajansı olan Crew tarafından başlatılan bir yan projedir. Unsplash bir yan proje olarak başlamış olsa da, şu anda en iyi telifsiz görseller sunan siteler arasındadır.

10. PhotoPin
PhotoPin, blog yazarlarının makalelerinde kullanabilecekleri fotoğrafları bulmalarına yardımcı olur. Geniş bir görsel kütüphaneye sahiptir. Creative Commons lisanslı fotoğrafları aramak için Flickr API kullanır. Buradan seçip kullanacağınız görsellerin çoğu atıf gerektirir.

11. StockVaultm Bedava fotoğraf sitesi
Stockvault , ücretsiz stok görseller, duvar kağıtları ve hatta dokular sunan harika bir kaynaktır. Koleksiyon, Unsplash’in sadece yarısı kadar büyüklüğünde, ancak iyi seçilmiş ve günlük yeni eklemeler içeriyor. Bu site aynı zamanda iyi bir arama motoruna sahiptir ve kategoriye göre gezinmek için iyi organize edilmiştir.

12. PikWizard
PikWizard, geniş bir konu yelpazesinde binlerce ücretsiz stok fotoğraf sunan en iyi telifsiz görsel siteleri arasındadır. Aklınıza gelebilecek her türden görsel bulabilirsiniz.

13. Depositphotos
Depositphotos, her hafta güncellenen ücretsiz görseller, vektörler, editoryal içerik ve videolardan oluşan bir stoğa sahiptir. Ayrıca, haftalık ücretsiz stok dosyalarını almak için bir hesap açabilirsiniz.

14. Gratisography /Telifsiz Fotoğraflar
Modern, yenilikçi ve ilginç fotoğraflar arıyorsanız bu ücretsiz resim sitesine mutlaka bakmalısınız. Herhangi bir telif hakkı kısıtlaması bulunmayan görselleri dilediğinizce kullanabilirsiniz. Belli bir kategoride görsellere ihtiyacınız varsa filtreleme özelliğini kullanabilirsiniz. Ücretsiz, yüksek çözünürlüklü ilginç bir fotoğrafa mı ihtiyacınız var? O zaman Gratisography tam size göre.

15. Public Domain Pictures
Public Domain Pictures, telifsiz görsellerden ve fotoğraflardan oluşan geniş bir koleksiyona sahip bir diğer ücretsiz fotoğraf indirme sitesidir. Görselleri arama özelliğini kullanarak bulabilir veya kategorilere göz atabilirsiniz.

16. Reshot
Reshot, telifsiz stok görseller için mükemmel bir seçenektir. Gerçekten benzersiz görüntüler istiyorsanız, Reshot en iyiler arasındadır.

17. Public Domain Archive
Hem modern hem de eski fotoğrafların bir karışımını sunan bu telifsiz görsel sitesi ile, kategorileri kullanarak resimlere göz atabilir veya arama özelliğini kullanarak ihtiyacınız olan görselleri bulabilirsiniz..

18. Skitterphoto
Skitterphoto, yüksek çözünürlüklü telifsiz fotoğraflar sunar. Web sitesindeki tüm görseller CC-0 ile lisanslanmıştır. Site, kendi fotoğrafçılarının çalışmalarını içeriyor, böylece daha az kullanılmış ve benzersiz fotoğraflar bulabilirsiniz.

19. WikiMedia Commons
Wikimedia, yemyeşil manzaralardan tarihi olaylara kadar her şeyi kapsayan gerçekten çarpıcı bir görsel deposu sağlar.

20. Stocksnap.io Telifsiz-Ücretsiz Görseller
StockSnap.io’da çok sayıda güzel ücretsiz stok fotoğraf ve yüksek çözünürlüklü resim bulunur. Kullanımı kolay bir telifsiz görsel sitesi olan Stocksnap.io, resimlere kategoriler ve etiketler halinde göz atmanızı sağlar. Ayrıca, binlerce görsel arasında gezinmeyi kolaylaştıran çok kullanışlı bir arama özelliğine sahiptir. Mevcut en popüler fotoğrafları bulabilmeniz için görüntülemeleri ve indirmeleri izler.

21. KaboomPics
Kaboom Pics, soyut, şehir, mimari, moda, yemek, manzara ve daha fazlasını içeren çok çeşitli yüksek kaliteli telifsiz görsel arama imkanı sunar. Fotoğraflar ticari amaçla kullanılabilir ancak satılamaz veya yeniden dağıtılamaz.

22. Picjumbo
Picjumbo, ticari ve kişisel çalışmalarınız için tamamen ücretsiz fotoğraflardan oluşan bir koleksiyondur. Soyut, moda, doğa, teknoloji ve çok daha fazlasını içeren çok çeşitli kategorilerde günlük olarak yeni fotoğraflar eklenir.

23. PDPics
PDPics, binlerce kamuya açık görüntüden oluşan geniş bir koleksiyon sunar. İlk bakışta site çok basit görünebilir, ancak kategorilere ve etiketlere göre özenle seçilmiş görseller bulabilirsiniz.

24. Canva ve Crello
Canva, ücretsiz stok fotoğrafları da sunan çevrimiçi bir grafik tasarım aracıdır. Canva’yı kullanmanın en büyük avantajı, sosyal medyada veya blogunuzda kullanmak üzere bir görseli hızlı bir şekilde özel bir grafiğe dönüştürebilmenizdir. Canva’ya benzer şekilde Crello da ücretsiz-telifsiz görseller sunan bir grafik tasarım aracıdır.

25. Negative Space
Negatif Space, özellikle mevcut görüntülerin çokluğu göz önüne alındığında, kullanımı son derece kolaylaştırmak için kategorilerin, etiketlerin ve arama işlevlerinin mükemmel bir şekilde kullanılmasını sağlar. Hatta renk belirlediğinizde, o rengi ana renk olarak gösteren görsel sonuçlar bile sergiler. Kişisel ve ticari kullanım için görseller arıyorsanız bu sitedeki telifsiz görsellere göz atabilirsiniz.

26. Realistic Shot
Realistic Shot, bu listedeki diğer sitelerin bazıları kadar geniş bir koleksiyona sahip olmasa da sunduğu telifsiz resimler oldukça kalitelidir. Mimari, doğa, insan, seyahat veya teknoloji gibi filtrelerle görsel arama özelliğini kullanabilirsiniz. Ayrıca her hafta e-postanıza 7 yeni resim, vektör ve grafikler almak için kaydolma olanağı da vardır.

27. Public Domain Archive
Bu siteyi bu kadar ilginç kılan şey, yalnızca fotoğrafçılar tarafından üretilen yeni görüntüleri sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda telif hakkı süresinin dolması sonucu kamuya açık hale gelen görüntüleri de arşivliyor. Bu, geçmişe ilginç bir bakış açısı kazandıran otantik, gerçekten eski fotoğraflar elde edebileceğiniz anlamına gelir.

28. Life of Pix Stok Fotoğraf Sitesi
Life of Pix, en iyi fotoğrafların uygun bir sahnede gösterilmesini sağlayan harika bir görünüme sahip en iyi ücretsiz stok fotoğraf siteleri arasındadır. Çoğu sitenin döşemeli düzeni yerine, ana sayfa daha çok fantastik fotoğraflardan oluşan bir besleme gibidir. Ayrıca, mükemmel işler çıkaran kişilerin düzenli olarak takdir edilmesini sağlamak için bir ‘Haftanın Fotoğrafçısı ödülü’ var. Ücretsiz videolar dağıtan Life of Vids adlı bir ortak site de vardır.

29. Freestocks.org
Freestocks sitesinde moda, yemek ve şehirler gibi çok çeşitli nişleri kapsayan kullanım için gerçekten iyi resimler mevcut. Tüm resimler, kategori filtrelerinden biri kullanılarak aranabilir veya görüntülenebilir. Bu ücretsiz fotoğraf sitesindeki görselleri hem kişisel hem de ticari projelerinizde kullanabilirsiniz.

30. ISO Republic
ISOrepublic, çok sayıda ücretsiz yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve videonun yanı sıra, “Premium Fotoğraf Paketleri” de sunuyor. Paket başına genellikle 20-40 resim bulunur ve paketler yaklaşık 15 dolardır. Ayrıca, diğer sitelerin çoğunun gözden kaçırdığı şık bir “Dokular” kategorisine sahiptirler.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Telifsiz Görseller İçin En İyi Stok Fotoğraf Siteleri
Telifsiz Görseller İçin En İyi Stok Fotoğraf Siteleri
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz

Paylaş:  

Yorumlar