Samsun Bungalov Evler Taşkonak Dağ Evi

Samsun Bungalov Evler Taşkonak Dağ Evi

Taşkonak bungalovlar otel, dağ evi Samsun yakını tatil yeri seçeneği arasında tatilcilerin tercih edebileceği tavsiye otellerden birisi de hem dinlenme hem de doğa tatil amacıyla konaklayabilecek olan misafirlerinin her türlü ihtiyacını karşılayan Samsun Taş Konak oteldir.


Doğallığı ve sadeliği ile dikkat çeken Samsun Taş Konak’ın sayısı toplamda 16 adet olan bungalov odalarında çift kişilik yatak, koltuk takımı, soba, duşa kabin ve balkon gibi farklı imkanlar yer alıyor.


Samsun dağ evi bungalov tatili yapmak isteyenlerin son dönemlerde sık sık uğradığı adreslerden olan Taş Konak, dillere destan yemyeşil bir doğanın ortasında konuklarına her sabah köy kahvaltısı ile güne başlama fırsatlarını sunuyor.


Öğle ve akşam yemeklerinde ise taş fırında pişirilen pide ve mangalda kızartılan taze et çeşitleri ile yemek yemeyi adeta bir keyfe dönüştürebilmek mümkün.
100 kişiye kadar kapasitesi bulunan kapalı a la carte restoran, misafirlerinin isteklerine göre özel olarak hazırladığı yöresel Samsun yemekleri ile de iddiasını ortaya koyuyor.


Samsun bungalov tatil yeri konaklaması yapmak isteyen herkese tavsiye edebileceğimiz bu adreste doğa ile baş başa vakit geçirebilir ve kendinizi dinleyebilirsiniz.
Büyük bir titizlik ile dekore edilen hoş bir bahçe ise gün boyu hizmetinize hazır şekilde bekliyor olacak.


‘’Samsun’da nerede kalınır?’’ sorusuna cevaben bungalov evleri ve sessizliği ile iyi bir seçenek olacağına inandığımız Samsun Taş Konak’ı tavsiye edebiliriz.


Samsun yakını nerede sakin dağ bungalov tatili yapılır sorusuna en iyi cevap Taşkonak otelidir.
Taş Konak’ı ziyaretlerinizde Kunduz Ormanları ya da Şahinkaya Kanyonu’nu görmeye gidebilir ve Türkiye'nin en ünlü doğa harikalarına gözlerinizle şahit olabilirsiniz.
Samsun Bungalov Evler Taşkonak Dağ Evi
Paylaş:  

Yorumlar