Küçük işletme Sahipleri Daha Fazlasını Yapabilirsiniz

Küçük İşletme Sahipleri Daha Fazlasını Yapabilirsiniz

Her yerde girişimciler her gün benzer sıkıntılar ile karşı karşıya kalıyorlar: Her zaman yapacakları işler için daha fazlası zaman var gibi görünüyor. İyi haber şu ki, hepimiz bir zaman yönetimi ve üretkenlik denklemi üzerinde çalıştığımızdan, etrafta okumak için bol miktarda iyi tavsiye var. İşte bu konuda profesyonellerden ve uzmanlardan gelen yedi ipucu.

1. Benzer görevleri yerine getirin.
Görev listenizin en iyi şekilde yapılması söz konusu olduğunda, bir oluğa girmek çok önemlidir. Bir iş verimliliği uzmanı olan Erica Duran, düşünmeye benzer: e-posta, yazma, sosyal medya ve telefon çağrılarını yönetme gibi farklı gruplara ayırmayı önerir.

“Durup farklı şeyler yapmaya başlarsanız, vites değiştirerek hız kaybedersiniz ” diyor.

2. Sabah en zorlu görevinizi öne alın.
Mark Twain şöyle diyor: "İlk kez bir sabah kurbağa yerseniz, günün geri kalanında daha kötü bir şey olmaz” diyor, kişisel ve organizasyonel dönüşüm alanında girişimci ve uzman olan Anne Grady. “Her sabah, sosyal medyanızı kontrol etmeden veya e-postalarınızı okumadan önce, günün en zor görevini - kurbağayı - seç ve bitir.

Söz konusu öğeyi tam olarak göremiyor olsanız bile, çalışma gününe üretken türün küçük bir zaferiyle başlıyorsunuz. Ve bu zaman yönetimi alanında başarı için bir reçete.

3. Görev süresini izleyin: ampirik olarak planlayın.
Bir görevi yerine getirmeniz gereken zaman, bugün, bir dahaki sefere aynı öğeyi nakavt etmek için gereken süreyi tahmin etmenize yardımcı olur. Computer Market Research'teki ürün pazarlama müdürü David Ring, “hafta boyunca yaptığım her şeyin bir listesini yapıyor. Ayrıca, ne kadar sürdüğüne dair bir tahminde bulunmaktayım. Bu yoldan, bu görevi tekrar yapmam gerekirse, bunun için ne kadar zaman ayırdığına dair iyi bir fikrim var. ”

4. Talep kalitesi; daha az yorum.
Kalite her zaman önemlidir, ancak çalışanlarınızın rutin ve kritik olmayan çalışmalarına gelince, onların değerini kanıtlayın. Çıktıları, inceleme ve revizyonunuzu kısıtlayan standartlara uymuyorsa, bu bireyle daha derin bir işyeri sorununun potansiyelini ele alma zamanı olabilir.

5. Çabalarınızı odaklayın, küçük zaferler ilan edin.
Çok görevler bir şeref rozeti değildir; çoğu zaman başarı hissine kapılır.“E-postanızı kontrol ettiğinizde, bir kısa Mesaja yanıt verirken ve bir haber makalesini bir kerede okurken, bunalmış hissedeceksiniz,” diyor anksiyete ve verimlilik konusunda uzman Dr. Jenny Yip. Bunun yerine, her seferinde küçük bir zafer kazanmaya odaklanın, sizi listenin sonuna kadar taşıyacak olan ivme ve pozitif takviyeyi inşa edin.

6. Aralar üretken olmanın bir parçasıdır.
Bizler makineler değiliz. Ve, özellikle de bütün gün onlarla birlikte çalışırsak, odakları ve enerjiyi bedenlerimize ve zihnimize geri verir. Eğer kendinizi kötü hissediyorsanız, elinizden gelenin en iyisini yapamazsınız. “Günün çoğunda bir bilgisayar başında oturuyorsanız, ara sıra molalar verin,”  ve “5 ila 10 dakika olsa bile, verimliliğinizi artırmak ve hata ya da kaza eğilimlerini azaltmak için mola verin” diyor zaman yönetimi danışmanı Dr. Jan Yager.

7. Yarın için bir liste yapın.
Son olarak, her günün sonunda - gruplandırılıp takip edildikten ve odaklandıktan sonra, ertesi gün için üç ila altı adet üst düzey görev hazırlayın. Onlarla başla. Bazen ilk önce en zorlarını seç.

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Sosyete Sözler - Sosyete Karadeniz
küçük işletme fikirleri ile ilgili aramalar en karlı iş fikirleri  küçük sermayeyle ne iş yapılır  az sermayeli işler  en karlı iş sektörleri  yeni iş fikirleri   az sermaye ile kurulacak işler  az sermayeli bayilikler  sermayesiz iş fikirleri Az Sermaye İle Yapılacak İşler Az Sermaye ile Rahatlıkla Yapabileceğiniz Kârlı işler Küçük imalat fikirleri Düşük Sermayeli Fikir Ne İş Yapabilirim Diyenler İçin En Popüler İş Fikirleri Küçük İşletme Fikirleri Yılı İçin Açılabilecek Küçük İşletme Fikirleri İş Kurmak İsteyenler için Girişim Önerisi
Sözler Blog / Travel Blog / Trend Blog
Paylaş:  

Yorumlar