Sömestr Tatilinde Gidilebilecek En Uygun Yerler

Sömestr Tatilinde Gidilebilecek En Uygun Yerler

Sömestr Tatilinde Gidilebilecek En Güzel Yerler Nelerdir?
Öğrencilerin yanı sıra ebeveynleri de rahatlatacak bir dönem yaklaşıyor…
Sömestr, yani 15 tatil, öğrencilerin eğitim hayatlarına verilen ara olarak kabul ediliyor ve bu ara dönemde ebeveynler de çocukları ile birlikte güzel bir tatil yapmanın planlarını yapıyor. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere sömestr tatilinde nereye gidilir? Sorusuna yanıt bulmaya çalıştık ve karşımıza çok sayıda alternatif çıktı. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden bu alternatiflere hep birlikte göz atalım.

Kapadokya
Nevşehir, yarıyıl tatilinde gidilebilecek yerler arasında ilk sıradaki yerini koruyor. Kolay ulaşımın yanı sıra konaklama fırsatlarının da çok fazla olduğu bu güzel şehirde Kapadokya’yı keşfetmek için çok fazla ayrıcalık karşınıza çıkıyor. Uçak bileti fiyatları da bu dönemde gayet uygun ve erken rezervasyon ile birlikte ekonomik bir seyahat söz konusu hale geliyor. Peri Bacalarının ihtişamlı görüntüsü, kar manzarası ile bütünleştiği takdirde harika bir görüntü ortaya çıkıyor ve size de bu görüntünün tadını çıkartmak kalıyor.

Uludağ
15 tatilde gidilebilecek yerler listemizde ikinci sırayı hepimizin çok yakından tanıdığı bir adres alıyor. Yarıyıl tatilinde çocukları ile birlikte kayak yapmak isteyen ailelerin büyük bir kısmı Uludağ’ı tercih ediyor. Karın tadını çıkartabileceğiniz ve kayak keyfini kusursuz bir şekilde yaşayabileceğiniz bu adres için uçak bileti aramalarınızı ucakbileti.com üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

Hasankeyf
Batman’ın güzellikleri ile tanışmaya hazır mısınız? Her ne kadar son dönemde yıpratılmış olsa da tarihi güzelliğini güçlü bir şekilde korumaya devam eden Hasankeyf de yarıyıl tatilinde gidilebilecek yerler arasında yerini alıyor. 10.000 yıllık tarihi ile sizleri misafir etmeye hazır olan Hasankeyf’i keşfetmek için en uygun zaman yarı yıl tatili olacaktır.

Prag
Sömestr tatilinde nereye gitmeliyim? Sorusuna en iyi yanıtı verecek adreslerden bir diğer ise hiç şüphesiz Prag. Ucuz uçak bileti fırsatlarının hali hazırda devam ettiğini de belirtmek gerekiyor. Kış ayının güzelliklerini bu şehirde yaşayabilir ve noel sonrası heyecanı da paylaşabilirsiniz.

Paris
Her dönem keşfedilmeye hazır muhteşeme bir şehir var karşımızda… Paris, özellikle kış aylarında çok daha ihtişamlı bir görüntü sergiliyor ve bu görüntünün ardında mükemmel bir eğlence de sizleri bekliyor. Çocuklarınızla vakit geçirebileceğiniz harika adresler var ve 15 tatil de bu adresleri keşfetmek için en uygun dönemlerden bir tanesidir.

Eskişehir
Öğrenci şehri olarak bilinse de kış aylarında belki de en tatlı tatil merkezleri arasında kendine yer buluyor. Karla kaplı Eskişehir caddelerini huzur içerisinde dolaşabilir ve çocuklarınızla çok keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ülkemizin keşfedilmesi gereken en özel noktalarından biri olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Amsterdam
Yine kış aylarının en güzel olduğu adreslerden bir tanesi ile karşınızdayız. Amsterdam, gece hayatı ile ünlü bir şehir ancak çocuklarınız ile vakit geçirebileceğiniz çok sayıda mekana da ev sahipliği yapıyor.

Sapanca
Kış ayını ve 15 tatili kayak yaparak geçirmek isteyen ebeveynler ve çocukları için ülkemizin en güzel kayak merkezlerinden bir tanesini sizinle buluşturmak istiyoruz. Yarıyıl tatilinde nereye gidilir? Sorusunun cevabını Sapanca olarak vermek mümkündür.

Safranbolu
Yarı yıl tatilini tarihi Safranbolu evlerini keşfederek geçirmeye ne dersiniz? Unesco Dünya Kültür Mirasları listesinde kendine yer bulan Safranbolu, tarihi dokusunu hali hazırda korumaya devam ediyor ve ihtişamlı görüntüsü ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Üsküp
Makedonya, uygun uçak bileti avantajı ile de dikkatleri çeken ülkelerden bir tanesi ve Üsküp de bu ülkenin keşfedilmesi gereken şehirlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Tarihi taş köprüsü ve su kemerleri ile kültürel bir tatile sizler de imza atabilirsiniz. 

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Sömestr Tatilinde Gidilebilecek En Uygun Yerler ile ilgili aramalar şubat tatilinde gidilecek sıcak yerler  15 tatilde gidilecek yerler istanbul  yarıyıl tatili önerileri  sömestr tatili nereye gidilir  şubat tatilinde gidilecek yerler yurtdışı  15 tatilde gidilecek yerler yurtdışı  15 tatilde nereye gidilir  ara tatilde gidilecek yerler istanbul
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar